Over ons

We inspire people to live life to the fullest!

YourVibe is in 2011 opgericht door Marjolijn Keij en Chantal de Jong.

We willen mensen inspireren hun leven vorm te geven zoals ze dat willen, verantwoordelijkheid te pakken voor hun eigen geluk en vanuit positiviteit en kracht te handelen.

” Wij vinden dat de mensen in de Westerse Maatschappij teveel uit hun hoofd leven in plaats vanuit hun hart. Onze missie is om mensen weer te verbinden met hun hart-energie”.

Door onze unieke aanpak gaan we écht naar de kern.

Marjolijn Keij

Na het afronden van de HBO Omgangskunde heeft Marjolijn opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van procesmatig begeleiden,lichaamswerk en awareness coaching. Het is haar passie om het leven voluit te leven en andere mensen te supporten in veranderingsprocessen.
Als moeder van 3 kinderen voelt zij zich verbonden met het opvoeden vanuit kracht en liefdevolle begrenzing.Zij werkt als coach / trainer bij YourVibe. Als gezinscoach spiegelt ze ouders in houding en patronen. Ook maakt zij een vertaling van het gedrag van de kinderen, wat zij ziet als spiegel voor ouders.  Marjolijn heeft jarenlang als senior docent communicatie bij het ID College in Alphen a/d Rijn gewerkt en nog steeds voelt zij zich verbonden met een andere wijze van onderwijs, waarbij authenticiteit, uitgaan van eigen kracht en plezier belangrijke thema’s zijn voor zowel medewerkers als studenten.

Joris Negerman

Joris heeft verschillende opleidingen gevolgd, waaronder massagetherapie, lichaamsgerichte therapie en awareness coaching. “Samen leren en groeien zodat het leven van jou is en niet bepaald wordt door de buitenwereld” is waar het voor Joris over gaat. Drie jaar geleden heeft Joris zich aangesloten bij YourVibe om samen dit soort processen te begeleiden bij een ieder die zich wil ontwikkelen en meer wil genieten.

 

Chantal de Jong

Oprichtster YourVibe ; Gefascineerd door de kracht van lichaamswerk  heeft Chantal na haar HBO bachelor in Education opleidingen gevolgd in o.a. awareness coaching, meditatie, lichaamswerk & massagetherapie. Meerdere jaren heeft ze gewerkt als trainer en coach in het Hoger Onderwijs en het bedrijfsleven. Toch ligt haar hart bij het werken met individuen in kleine groepen, omdat ze dan écht de diepte in kan gaan. YourVibe omhult haar passie van lichaamswerk en samen groeien. Chantal inspireert mensen levendig en energiek in het leven te staan. Chantal wordt dit jaar opnieuw moeder en zal zich daarop richten het komende jaar.

 

Joris en Marjolijn zullen de trainingen vormgeven in 2018