Gezinscoaching

Jij wil graag balans en rust in de opvoeding met je kinderen. Liefde en plezier in je gezin. Een fijne sfeer waarin jij, je partner en je kinderen zich fijn voelen en zichzelf kunnen zijn. Maar soms kan dat best lastig zijn, als je bereid bent je kind als spiegel te zien en je bewuster wilt worden van je eigen (onderliggende) patronen, neem dan eens contact met ons op. Wij supporten je om vanuit liefde en kracht contact te hebben met jouw kinderen.

Je kinderen zijn je spiegel
Je kinderen reageren op jouw gedrag. Ze kopieren wat ze zien en hoe jij je gedraagt. Wat jij voelt. Ze zijn eigenlijk jouw spiegel. Dat kopieergedrag leidt vaak tot allerlei automatismen in het contact met jou. Vaste patronen die soms goed werken, maar soms ook kunnen leiden tot een minder vrij en blij gevoel bij je kinderen. Maar hoe doorbreek je deze vaste patronen? Hoe krijg je meer liefde en vrijheid in jouw gezin? Vaak begint dit met het loslaten van jouw eigen patronen in de gezinsstructuur.

Het belang van vertrouwen
Een verandering in jouw gedrag en gevoel heeft vrijwel direct invloed op de manier waarop jouw kinderen zich gedragen. Wij steunen ouders erin om kinderen mee te nemen in hun leven, en niet andersom. Hoe kan je je kinderen meenemen in de dingen die jij leuk vindt om te doen? Dit is de uitdaging van bijna alle jonge ouders. Verder staan we bij de coaching stil bij opvoeden vanuit vertrouwen, liefdevol begrenzen en duidelijkheid.

Meer weten?
Wil je leren liefdevol te begrenzen? Losser komen van je eigen patronen en overtuigingen?
Meer liefde en plezier in het gezin? Bel of mail ons dan voor een persoonlijk gesprek. Wij komen graag bij je langs